Gilmoren tytöt sai oman jäätelömerkin – poikkeuksellinen makuvalikoima

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Gilmoren tytöt -niminen televisiosarja saa pian jatkoa Netflixiin. Gilmore girls: A Year in the Life -niminen minisarja julkaistaan 25. marraskuuta. Newyorkilainen jäätelötehdas on luonut sarjan innoittamana oman jäätelön kaikille tosifaneille.

Ample Hills Creamery -niminen jäätelötehdas on tuonut markkinoille Gilmoren tytöt -televisiosarjan innoittaman jäätelövalikoiman. Valikoimassa on kolme eri makua: suklaakahvi, kahvi ja kurpitsapiirakka sekä vaahtokarkki. Tuotteita myydään neljän pakkauksen erissä. Valitettavasti teemajäätelöitä ei ainakaan vielä myydä Suomessa, mutta niitä pääsee maistelemaan esimerkiksi seuraavalla New Yorkin lomalla.

Gilmoren tyttöjä tehtiin seitsemän tuotantokautta, joista viimeinen esitettiin vuonna 2007. Kaikki jaksot on katsottavissa Netflixissä. Sarjan uusissa jaksoissa nähdään aiemmista tuotantokausista tuttuja näyttelijöitä.