Chrissy Teigen ja John Legend: ”Seksiä backstagella, julkisessa vessassa, pukukopissa…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja malli Chrissy Teigen muodostavat yhdessä todella kuuman parin. Nyt pariskunta avautui haastattelussa ja kertoi heidän seksielämästään, joka ei aina katso aikaa tai paikkaa.

Chrissy Teigen ja John Legend olivat juontaja Andy Cohenin vieraana Watch What Happens Live -ohjelmassa. Puhe kääntyi nopeasti pariskunnan seksielämään, joka ei ilmeisesti jää aina vain kotiin makuuhuoneen seinien sisäpuolelle. Pariskunta paljasti peuhanneensa myös julkisilla paikoilla.

Chrissy Teigen kertoi, että John Legendin konserttipaikkojen pukuhuoneen lisäksi he ovat harrastaneet seksiä myös julkisessa vessassa. Us Magazine -sivuston mukaan Teigen kertoi myös, että tämän lisäksi he ovat ryhtyneet tositoimiin hienon Fred Segal -vaateliikkeen pukukopissa.