Joulupukit kokoontuivat Skotlannissa – älä näytä kuvia pikkulapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa lapsiperheissä perheen pienimmät uskovat vielä Joulupukkiin ja että tonttujen tekemät joululahjat tulevat jouluaattona Pukin pajasta Joulupukin matkassa. Tarinaan kuuluu myös, että Joulupukki asuu Korvatunturilla ja että heitä on vain yksi.

Nyt Skotlannissa on kuitenkin ikuistettu vuosittainen Joulupukkien tapaaminen, jossa yhteensä 2.000 Joulupukkia, Joulumuoria ja joulutonttua tapasi toisiaan. West Princes Street Gardensissa järjestetyn tilaisuuden valokuvat voisivat pikkulasten silmiin joutuessaan aiheuttaa muutamia tiukkoja kysymyksiä vanhemmille.

Tapaamisen teemana oli kuntoilu, sillä osallistujat kävelivät noin neljän kilometrin pituisen lenkin kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen vakavasti sairaiden lasten When You Wish Upon A Star -järjestölle.

Splash
Splash
Splash
Splash