Valvontakamerassa outo näky: Murtovaras oli pukeutunut ninjaksi!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alaskan Anchoragessa sijaitsevan sarjakuvaliike Bosco’sin valvontakamera tallensi omituisen ja luvatta liiketiloihin tunkeutuneen vieraan. Aamuvarhaisella kauppaan astunut murtovaras oli pukeutunut ninjaksi. Hän vei mukanaan valkoisen miekan.

Sarjakuvaliikkeen henkilökunta on julkaissut netissä videon, jolla nähdään kauppaan murtautunut varas. Ninjapukuinen henkilö tutkaili kaupan irtaimistoa kiinnostuneena, mutta lopulta valkoinen katanamiekka oli ainoa hänelle kelvannut esine. Henkilökunta ei ole huomannut, että liikkestä olisi varastettu muuta tavaraa.

Katanat ovat perinteisiä japanilaisia lyömämiekkoja, joita on ollut myös aitojen ninjojen käytössä. Ninjakulttuuriin kuuluu olennaisesti myytti, jonka mukaan ne liikkuvat likimain huomaamattomasti. Alaskan ryöstelevä ninja on poliisien etsinnässä.