Nainen matkustelee miesten piikkiin – rikkaat treffikumppanit lennättävät lomalle

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias malli Alyssa Ramos kirjautui MissTravel.com-sivustolle, joka toimii samalla periaatteella kuin Tinder. Tavallisten treffien sijaan vanhemmat ja varakkaat miehet kuitenkin etsivät seuraa, jonka he lennättävät kanssaan ulkomaille tai toisesta maasta omaan kotikaupunkiinsa.

Ramos on matkustellut ympäri maailmaa sen jälkeen kun hän kirjautui sivustolle. Hän on päässyt käymään treffeillä muun muassa Lontoossa, Los Angelesissa, Dubaissa, Floridassa ja New Yorkissa. Matkakumppanit tai kohteessa jo valmiiksi odottelevat miehet maksavat naiselle matkojen ja asumisen lisäksi kaikki muutkin kulut, joita hänelle matkan aikana syntyy.

Alyssa Ramos tutustuu miesten kanssa ensin internetin välityksellä muutamien viikkojen ajan, mikä huipentuu toisinaan siihen, että Ramos lennätetään tapaamaan miehiä. Ramos saakin pitää laukkunsa jatkuvasti pakattuina, koska hänet lennätetään treffeille lähes joka viikonloppu.