Provinssi paljasti ensimmäiset kiinnitykset – Ellie Goulding Seinäjoelle

Festarit · Stara.fi

Ensi kesän Provinssi-festivaalin ensimmäiset julkistetut artistit ovat poptähti Ellie Goulding, melodista deathmetallia soittava In Flames, elektronisen musiikin yhtye Die Antwoord, australialainen hardrock-kokoonpano Airbourne ja indie-folk -yhtye The Lumineers.

Provinssi järjestään Seinäjoen Törnävänsaarella 29.6.-1.7.2017.

Ellie Goulding tunnetaan hiteistään, kuten Anything Could Happen, Burn, Love Me Like You Do ja Lights. Gouldingin kolmea albumia on myyty miljoonia kappaleita. Uusin julkaisu on tänä syksynä ilmestynyt single Still Falling For You.

In Flamesin viimeisin albumi Battles ilmestyi marraskuussa, ja AC/DC-vertauksia kerännyt Airbourne puolestaan kiersi maailmaa Volbeatin seurassa hiljattain julkaistun neloslevynsä merkeissä. Die Antwoord palaa toivotulle uusintavierailulle Provinssiin. Yhtye on ilmoittanut lopettavansa uransa syksyllä 2017, joten tuleva Provinssi-esiintyminen jää Die Antwoordin viimeiseksi Suomen-keikaksi.