Sormukset kätkevät sisäänsä kokonaisia maisemia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Secret Wood -niminen korualan yritys valmistaa pääasiassa sormuksia. Koruja valmistavia yrityksiä ja käsityöläisiä on maailmassa pilvin pimein, mutta Secret Wood onnistuu sitli erottumaan joukosta salpaavan kauniilla sormuksillaan.

Jokainen sormus on kuin pieni taideteos, joiden sisällä näkyy pieni pala taianomaisen kaunista maisemaa. Sormusten sisällä on kukkia, kasveja, luminen metsä, vuoria, merenpohja ja öinen kaupunkimaisema. Sormukset maksavat noin 130 dollaria, ja jokainen käsin tehty sormus on uniikki kappale.

Sormukset valmistetaan Vancouverissa Brittiläisessä Kolumbiassa. Jokainen sormus tehdään käsin pääasiassa hartsista ja puusta. Kauniit sormukset saattavat näyttää tavanomaisemmilta kaukaa katsottuna, mutta lähempää tarkasttellessaan voi huomata, että sormus kätkee sisäänsä kokonaisen maiseman.

Beautiful Ocean Oasis ?

A photo posted by Believe In Magic… (@secret.wood) on

Blossoms that are strong enough to bloom even in the heart of coldness ❄️

A photo posted by Believe In Magic… (@secret.wood) on

Happy first snow Vancouver!❄️

A photo posted by Believe In Magic… (@secret.wood) on

Sometimes we all need a winter romance ❄️

A photo posted by Believe In Magic… (@secret.wood) on