Hollywood-tähdet lukivat Justin Bieberin hitin tekstiä – ei imartele artistia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popmusiikissa ja useissa radiohiteissä kappaleiden sanoma ja lyriikat eivät välttämättä sisällä kovinkaan painavaa sanottavaa. Nyt Vanity Fair laittoi Justin Bieberin Sorry-nimisen radiohitin lyriikat testiin, kun tunnetut näyttelijät ja muusikot pääsivät eläytymään niitä lukiessa.

Vanity Fair on kuvannut videolle, kun 29 tunnettua tähteä lukee Justin Bieberin Sorry-kappaleen lyriikat ääneen. Kappaleen sanoma saa täysin uusia vivahteita, kun eturivin artistit ja näyttelijät eläytyvät niihin kuin olisivat koelukemassa vuorosanoja elokuvaroolia varten.

Videolla muun muassa John Legend, Ellen Page, Jon Hamm, Harley Quinn Smith ja John Krasinski eläytyvät kappaleen sanoja lukiessa ja vievät ne uudelle tasolle. Osa eläytyy herkkiin kaipauksesta ja anteeksipyytämisestä kertoviin sanoihin jopa niin voimakkaasti, että saavat pienen kyyneleenkin tiristettyä silmäkulmastaan.