Kamera pääsi Victoria’s Secretin backstagelle – jokaisen miehen unelmapaikka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden odotetuimmista muotinäytöksistä koko maalmassa nähtiin äskettäin, kun Pariisissa järjestettiin Victoria’s Secretin maineikas joulunäytös. Artistivieraina toimivat Lady Gaga ja Bruno Mars, ja lavalla nähtiin monia maaimankuuluja supermalleja.

Mukana olivat esimerkiksi Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Bella ja Gigi Hadid, Kendall Jenner ja Irina Shayk. Kamera pääsi kurkistamaan miltä muotinäytöksen kulissien takana näytti, ja nyt kuvat nähdään verkossa.

Mallit valmistautuivat näytökseen eri tavoin oman vartalonsa tarpeiden mukaan, mutta yksi asia tuli näytöksen jälkeen harvinaisen selväksi. Monilla enkeleillä oli kiljuva nälkä. Bella Hadid julkaisi sosiaalisessa mediassa videoita, joissa mallit mässäilivät hyvällä ruokahalulla hampurilaisia ja juustomakaronia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash