Natalia Borgesin timmi kuosi lähentelee täydellistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges. Hän on saanut peräänsä paparazzeja kuluvan vuoden aikana jo useita kertoja.

Eilen Natalia Borges vietti päiväänsä Miami Beachin rannalla pienissä värikkäissä bikineissä, kun hän poseerasi selfieissä omalle kännykkäkameralleen. Kuviin pääsi mukaan myös kaunottaren chihuahua-koiran.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash