Pink odottaa toista lasta – ihanat kuvat raskausajalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pink-nimellä musiikkia julkaiseva Alecia Beth Moore odottaa tällä hetkellä toista lastaan miehensä Carey Hartin kanssa. Naisella on jo ennestään tällä hetkellä viisi vuotta täyttänyt tytär Willow Hart. Pink on selkeästi jo odotusaikansa loppupuolella, mutta hän ilmoitti raskaudestaan sosiaalisessa mediassa vasta neljä viikkoa sitten.

Pink julkaisi hellyttävän kuvan hänen raskausvatsastaan tyttärensä Willown kanssa. Kuvassa odottavalla äidillä ei ole paitaa tai rintaliivejä yllään vaan hän peittelee rintojaan käsillään. Willow halaa äitiään suloisesti pitämällä isosta vauvamasusta takaa päin kiinni niin pitkälle kun tyttären kädet vain suinkin yltävät.

Sekä äidillä että tyttärellä on käsissään samankaltaisia puisia helmiä. 37-vuotias Pink näyttää todella hehkuvalta ja terveeltä odottaessaan toista lastaan. Mies Carey on aiemmin Daily Mail -lehden mukaan kommentoinut, että tällä kerralla he aikovat pitää uuden tulokkaan sukupuolen yllätyksenä syntymään saakka.

?the snuggle is real ? :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

A photo posted by P!NK (@pink) on

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

TOIM HUOM! Juttu oli jostain syystä eksynyt hetkeksi päivämäärälle 2.1.2017, vaikka se on julkaistu alunperin 13.12.2016. Pahoittelut!