Australian Top Model -voittaja rannalla – oli muka liian lihava malliksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Tahnee Atkinson nousi kotimaassaan otsikoihin voitettuaan Australia’s Next Top Model -realitykilpailun viidennen tuotantokauden. Sittemmin hän on pysynyt otsikoissa muun muassa luonnollisen kurvikkaan bikinivartalonsa ansiosta. Nyt hän on esitellyt sitä rannalla.

Tällä kertaa Atkinson -kuvattiin Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla, jossa hän keikisteli kuvaajille oman Kenni & Kai -bikinimerkkinsä tuotteet yllään.

24-vuotias Tahnee Atkinson on australialainen mallikaunotar, joka teki läpimurtonsa kotimaansa Huippumalli haussa -ohjelman myötä. Kilpailussa hänen kritisoitiin olevan ylipainoinen malliksi, mutta suuri yleisö oli toista mieltä. Voittonsa myötä hän sai mallisopimuksen Priscilla’s Model Management -mallitoimistoon sekä pääsi poseeraamaan Maybellinen mainokseen ja Harper’s Bazaar -lehteen.

Splash
Splash
Splash
Splash