Mallikaunottaren pikkuveli ihastuttaa – perheessä loistavat geenit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley on tunnettu pulleista ruusunpunaisista huulistaan ja kauniista silmistään. Näyttäisi siltä, että omena ei ole kauas puusta pudonnut naisen pikkuveljenkään kohdalla, kun hän on alkanut kiinnostamaan mallina monia muotitaloja.

29-vuotiaan isosiskonsa tavoin myös 25-vuotias Toby Huntingtin-Whiteley ihastuttaa tiukalla katseellaan ja isoilla huulillaan. Toby on itse Daily Mail -lehden mukaan keskittynyt tällä hetkellä rakentamaan uraansa henkilökohtaisena kunto-ohjaajana, mutta monet toimistot haluaisivat hänet silti mallikseen.

Toby on poseerannut jo muun muassa GQ Style -lehdessä ja brittiläisen Burberry-muotitalon mallina. Miehestä olisi huippumalliksi helposti hänen luontaisen poseeraustyylinsä ja urheilullisen vartalonsa puolesta. Pikkuveli ei vielä ole sen suuremmin julkisuudessa, mutta sosiaalisessa mediassa hän on kuitenkin jo saanut arvostettavan määrän seuraajia, joista suurin osa seuraa miestä varmasti hänen veistoksellisen ulkonäkönsä vuoksi.

@wonderlandmag out now, check out me and @pt_dunn, reppin' @kobox

A photo posted by Toby Huntington-Whiteley (@thuntingtonwhiteley) on

?

A photo posted by Toby Huntington-Whiteley (@thuntingtonwhiteley) on

One shot from @boatinternational. @cwhale, @jonathanglynnsmith, @fionarubie & @cionajk. #models1 #m1men #fashion #malemodel #menstyle

A photo posted by Toby Huntington-Whiteley (@thuntingtonwhiteley) on