Seksikaupan syntinen dildoseimi aiheutti someraivon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan Talavera de la Reinassa sijaitseva seksikauppa on päätynyt raivon kohteeksi jouluisan tempauksensa vuoksi. Non Sit Peccatum -liikkeen ikkunaan asetettiin näytille jouluseimiasetelma, jonka hahmot oli maalattu dildoihin.

Seksikaupan omistaja Hector Valdivielso palkkasi paikallien taiteilijan maalaamaan seimiasetelman hahmot keraamisiin seksivälineisiin. Asetelma keräsi ensin huvittuneisuutta sitä katsomaan ja kuvaamaan tulleilta ihmisiltä. Pian kauppa alkoi saada kuitenkin negatiivista palautetta.

Kohun seurauksena kaupan kylttiin maalattiin teksi ”pedacores”, eli syntiset. Eräs pariskunta puolestaan uhkasi poistaa asetelman itse, mikäli omistaja ei tekisi niin. Myös liikkeen työntekijät ovat saaneet kuulla solvauksia, ja asiakkaat ovat puolestaan saaneet kuulla nuhdesaarnoja kaupan eteen kerääntyneiltä ihmisiltä.

Paikallisen The Local -uutissivuston mukaan Valdivielso poisti lopulta seimiasetelman ikkunasta. Hän laittoi tilalle julisteen, jossa hän pyysi ihmisiä äänestämään pitäisikö asetelma palauttaa paikoilleen. Yllättäen 78.5% vastanneista oli kuitenkin seimiasetelman palauttamisen kannalla.

– Ihmiset pyysivät minua olemaan alistumatta kiristykselle. Seimisetelma tullaan siis palauttamaan ikkunaan, Valdivielso kertoo.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsdKlhCNPhWDDtISzB6J1FlOYSeEF6P94FPQRHR6dbsXbCHA/viewform?c=0&w=1Por tercer a…

Publié par Non Sit Peccatum sur mercredi 23 novembre 2016

Publié par Non Sit Peccatum sur vendredi 9 décembre 2016