Uskomaton tuuri! Veneen airo oli lävistää auton kuljettajan – poliisi julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joskus ihmisellä on todella suuri onni matkassa, ja hengenvaarallisesta tilanteesta selvitään ilman vahinkoja. Nyt näin on käynyt Christina Thiessenille floridalaisella moottoritiellä, jossa hänen ohjastamansa tila-auton tuulilasin läpi sinkoutui valtavalla voimalla veneen airo.

Floridan maantiepoliisin julkaisemista kuvista nähdään miten läheltä piti -tilanne oli kyseessä. Airo iskeytyi 33-vuotiaan Thiessenin Chevrolet Suburban -auton ikkunan läpi kuin ohjus, mutta ei onneksi osunut ihmisiin, koska nainen ehti salamannopeasti väistää sen.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan mistä airo on mahdollisesti peräisin. Tällä hetkellä sen uskotaan pudonneen edellä ajaneesta matkailuautosta.

Splash
Splash

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.