Bussikuski osti kylmissään itkeneelle lapselle lapaset ja pipon: ”Kenenkään ei tarvitse odottaa palellen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Washingtonissa lapsia kouluun kyyditsevä bussikuski on halunnut varmistua siitä, että kenenkään hänen reitillään olevan lapsen ei tarvitse tänä talvena palella odotellessaan häntä pysäkillä. Mies päätti ostaa pienille koululaisille lämmintä päälle nähdessään, että he astelevat auton kyytiin kylmissään.

Armeijan leivissä aiemmin työskennellyt John Lunceford ajaa koulubussia Washingtonissa. Hän oli eräänä päivänä huomannut kyytiin nousevan pienen pojan, joka itki. Poika kyynelehti sen vuoksi, että häntä paleli. Lunceford ei kestänyt näkyä palelevasta lapsesta vaan päätti heti tehdä asialle jotain.

Lunceford oli heti mennyt kauppaan ja ostanut kymmenen paria hanskoja ja pipoja. Ensimmäisenä hän oli etsinyt aiemmin itkeneen pojan koulusta ja lahjoittanut hänelle pipon ja hanskat. Loput Lunceford päätti pitää linja-autonsa kyydissä abc7NY-uutisten mukaan siltä varalta, että hänen kyytiinsä nousee lapsia, joilla ei ole tarpeeksi lämmintä päällä.