Mitä naiselle jolla on kaikkea? Viinistä valmistettu huulikiilto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista rakastaa kosmetiikkaa, koruja tai alusvaatteita. Pukinkonttiin voi ostaa myös lahjakortteja, mutta niistä saattaa puuttua omaperäisyys. Yksi markkinoille rynnistävistä kosmetiikkatuotteista on viinihuulipuna.

Viinitiivisteestä valmistettua korealaista Labiotte-huulikiiltoa tuodaan markkinoille kuudessa eri sävyssä. Huulipunapakkaukset muistuttavat minikokoisia viinipulloja. Tuotteissa on käytetty luonnonmukaisia raaka-aineita.

Huulikiiltojen sävyt mukailevat eri viinirypälelaatuja aina vaalean roosasta syvään tumman punaiseen. Labiotte-huulikiillot ovat saavuttaneet runsaasti huomiota netissä. Viinihuulipunat sopivat erityisesti naiselle, jolla on jo kaikkea.

립스틱 샤또 와인빛 컬러? #라비오뜨샤또와인틴트

A photo posted by 최지민 (@03_8_16) on