Vuoden poikaystävä on tässä! Näin lomalta palaava tyttöystävä yllätetään

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amazing Grace -nimellä Twitterissä oleva nainen sai kaikki muut tyttöystävät ja sinkkunaisetkin kateelliseksi twiitillään, jossa hän kertoi miten hänen poikaystävänsä oli yllättänyt hänet. Kun tyttöystävä oli palannut lomalta kotiin, häntä oli odottanut lämmin ja herkullinen yllätys oven takana.

Poikaystävä tietää, että tyttöä paleltaa todella usein. Sen vuoksi hän oli ostanut tyttöystävälle viltin ja 12 paria lämpimiä jouluaiheisia sukkia. Tämän lisäksi nainen sai vielä suklaata, jota hän voi nautiskella makoillessaan lämpimässä peittojen alla.

Makuuhuoneen oveen mies oli kirjoittanut lappusen: ”Tiedän meidän sopineen, että emme osta kalliita lahjoja. On kuitenkin joulu! Hyvää joulua jo etukäteen rakas. Toivottavasti pidät lahjasta”. Lahjojen päällä oli vielä toinen lappunen, jossa luki: ”Nämä sukat ovat jaloillesi, että ne pysyvät lämpiminä silloinkin kun minä en ole niitä lämmittämässä”. Kaiken tämän lisäksi poikaystävä oli vielä koristellut huoneen jouluvaloilla, joita tietää tyttöystävän rakastavan.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter