Vielä ehdit varata matkan! Täältä löydät parhaat uudenvuodenbileet

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa vuoden vaihtumista juhlitaan perinteisesti raketteja ampumalla, tinaa valamalla ja lupauksia tekemällä. Juhlintaan kuuluu kuplajuoman nauttiminen ja pikkusuolaisten maisteleminen. Mikäli tänä vuonna haluaa viettää uudenvuodenaattoa ulkomailla, kannattaa reissu varata viimeistään nyt.

Matkailulehti Condé Nast Traveler on koonnut Facebookiin videon, jolla esitellään eri maiden ja kaupunkien näyttäviä uudenvuodenjuhlia. Isossa maailmassa vuoden vaihtumista juhlitaan todella upeasti ja runsain rakettimäärin. Alle minuutin pituiseen videoon on koottu tuhti paketti kaupunkeja maailman eri kolkista.

Mikäli haluaa pysytellä Euroopassa, kannattaa uutta vuotta ottaa vastaan Lontoossa, Pariisissa tai Edinburghissa. Sitäkin hulppeampia juhlia tarjoilevat Australian Sydney, Brasilian Rio de Janeiro ja Kanadan puolella sijaitseva Niagaran putouksille omistettu puistokompleksi. Ei sovi unohtaa legendaarisista pippaloistaan tunnettua New York Cityn Times Squarea. Ennakkoluulottomat juhlijat uskaltautuvat matkustamaan Hongkongiin, Moskovaan tai Bahamalle.

These cities celebrate New Year's Eve better than anyone else in the world.

Publié par Condé Nast Traveler sur jeudi 15 décembre 2016