Isä lahjoitti tyttärensä hurjan hääbudjetin – rakennutti 90 taloa kodittomille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intiassa asuva rikas liikemies Ajay Munot oli varautunut maksamaan maltaita tyttärensä suurista ja ylellisistä häistä. Hän oli kuitenkin lopulta tullut siihen tulokseen, että suuri hääbudjetti kannattaisi sittenkin lahjoittaa sitä tarvitseville ja auttaa rahalla kodittomia.

Ajay Munot sai tyttärensä suostumaan hänen ehdotukseensa ja tyttärelle järjestettiinkin vain pieni ja intiimi vihkitilaisuus. Suuria häitä varten suunnitellun budjetin Munot käytti kodittomien auttamiseen. Hän osti 111.000 euron hääbudjetilla maata ja alkoi rakennuttamaan niin monta pientä taloa kuin rahalla sai.

Lopulta Ajay Munot pystyi rakennuttamaan 90 taloa, jotka hän lahjoitti kodittomille. Munot oli tarkka sen suhteen kuka taloihin pääsi asumaan. Independent-lehden mukaan Munotin kriteerit olivat, että henkilön tulee olla köyhä, asua slummissa tai kadulla, eikä hänellä saa olla mitään päihderiippuvuuksia.