Lauttasaaren ala-asteelle palohälytys! Sitten koitti uskomaton käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla poikkeukselliset kosinnat ovat olleet jo pitkään suosittuja, mutta Suomesta sellaisia on nähty vain harvakseltaan. Eilen Helsingissä sijaitsevalla Lauttasaaren ala-asteella tehtiin palohälytys, jonne lähti kiireesti sammutusyksikkö Helsingin Erottajan paloasemalta.

Paloautossa oli mukana myös palomies Eemeli Kokkonen, joka tiesi jo ennakkoon millainen hätätilanne häntä odottaisi koulussa. Oppilaat oli nimittäin ”evakuoitu” koulun pihalle, kun palokunta saapui paikalle. Sitten alkoi tapahtua jotain mistä vain harva tiesi etukäteen.

Kokkosen tyttöystävä Erica Österlund on koulussa opettajana, ja hän odotti pelastuslaitosta oppilaiden kanssa ulkona. Poselandin julkaisemalla videolla nähdään miten Eemeli löytää Erican ihmisjoukosta ja polvistuu hänen eteensä. Sen jälkeen vuorossa olikin aikamoinen tunnemyrsky, sillä kosinta oli yksi ikimuistoisimmista.