Mies sai vakavan sairauskohtauksen ajaessaan – sivulliset pelastivat hengen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies sai ilmeisesti diabetekseen liittyvän kohtauksen kesken automatkan moottoritiellä. Tilanteen huomannut moottoripyöräilijä riensi apuun. Motoristin sekä sivullisten nopea toiminta pelasti todennäköisesti henkilöautoa kuljettaneen miehen hengen. Tilanne taltioitui videolle.

Daily Mail on julkaissut videon, jolla nähdään holtittomasti kulkenut henkilöauto. Ajoneuvo ajautui tien pientareille ja törmäili valotolppiin. Moottoripyörällä liikkeellä ollut mies ihmetteli henkilöauton toimintaa ja vaati kuljettajaa pysähtymään. Motoristi riensi paikalle yhdessä muiden liikenteenkäyttäjien kanssa.

Sivulliset huomasivat nopeasti, että mies kärsi todennäköisesti diabeettisesta sokista. Pian ensihoitajat saapuvat paikalle ja henkilöauton kuljettaja pääsi asianmukaiseen hoitoon. Mikäli diabetesta sairastava muuttuu kalpeaksi, huonovointiseksi ja sekavaksi, tulee hänelle välittömästi antaa sokeripitoista syötävää tai juotavaa. Sokki johtuu liian alhaisesta verensokerista.

These heroes saved a man who had a STROKE at the wheel

Publié par Daily Mail sur dimanche 18 décembre 2016