Pamela Anderson uhkeana mallibileissä – osoitti että kurveja riittää yhä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun suurimpia seksisymboleita. Baywatch-tähti on poseerannut lehtien sivuilla useita kertoja alastomana myös tänä vuonna, joten glamourmallin ura on edelleen täydessä käynnissä. Viime aikoina hän on poseerannut melko harvakseltaan parrasvaloissa.

Eilen nähtiin kuitenkin poikkeus, kun Pamela kuvattiin Top Model Belgium 2017 -tapahtumassa Pariisissa, Ranskassa. Lido-teatterin punaiselle matolle hän asteli näyttävässä mustassa asussa, joka korosti hänen maailmankuuluja kurvejaan.

Nakuillessaan taannoin Paper Magazinen sivulla Pamela kertoi samalla muun muassa eläinaktivismista, vegaanisesta kenkämallistostaan, perheestään ja uudesta miehestään.

– Lasteni hyväksyntä, arvostus ja rakkaus ovat kaikki mitä tarvitsen. Minulla on jopa uusi mies joka ymmärtää minua paremmin kuin kukaan ennen häntä. Se on kaikki kaikessa, Pamela kertoi.

Splash
Splash
Splash
Splash