Simon Cowellin exä on upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytuomari Simon Cowellin entinen tyttöystävä Terri Seymour joutui aikoinaan American Idol -ohjelman studiolla Los Angelesissa hyökkäyksen kohteeksi. Simonin raivostunut fani hyökkäsi Terrin kimppuun ja kuristi häntä kaulasta. Hyökkääjä jäi kiinni ja sai lähestymiskiellon.

Vuosia julkisuudesta poissa ollut Terri kuvattiin viikonloppuna Barbadoksella, jossa hän oli viettämässä lomaa yhdessä perheensä kanssa. Aiemminkin samoissa maisemissa kuvattu kaunotar osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

Terri Seymour ja Simon Cowell ehtivät seurustella peräti kuuden vuoden ajan. He tapasivat, kun Terri kutsui Simonin vieraaksi omaan televisio-ohjelmaansa. Brittilehti Daily Mirrorin mukaan eron syynä oli Terrin halu mennä naimisiin ja saada lapsia, mutta Simon ei halunnut perustaa vielä perhettä.

Splash
Splash
Splash
Splash