Evelinalle kultaa ja platinaa – kappaleita kuunneltu jo 32 miljoonaa kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Evelinan lokakuussa julkaistu debyyttialbumi 24K on ylitti platinarajan striimien perusteella jo ennen julkaisuaan. Levyn kappaleita oli tuolloin kuunneltu yli 20 miljoonaa kertaa. Honey-single on yksi harvoja suomalaisia julkaisuja, joita on kuunneltu Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa.

Sireenit-singlekin on striimeillään jättihitti, sillä sitä on kuunneltu Spotifyssa yli 7,2 miljoonaa kertaa. Sushi-singleä 3,8 miljoonaa kertaa uusinta Ei filtterii -singleä neljä miljoonaa kertaa, eli single on nyt ylittänyt platinarajan. Ensimmäinen single Vuoristorataa ylitti juuri kahden miljoonan kuuntelukerrallaan kultalevynrajan. Yhteensä Evelinan 24K-levyn kappaleita on kuunnetu Spotifyssa 32 miljoonaa kertaa.

Evelinan suosio näkyy myös Emma-ehdokkuuksissa, sillä hän on ehdolla neljässä kategoriassa: Vuoden tulokas, Vuoden pop, Vuoden albumi ja Vuoden artisti/yhtye. Hänellä on ollut tänä vuonna jo 142 keikkaa, ja Evelina viettää vuoden 2017 alussa hyvin ansaittua lomaa.