Lisa Opie paljasti bikinivartalonsa – ei jättänyt kylmäksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Eilen Lisa kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän esitteli bikinivartaloaan, jonka kaunotar oli verhonnut hänen oman Vizacaya-bikinimallistonsa asuun. Seuranaan vauhdikkaalla missillä oli ystävänsä Morgan.

Kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash