Suomi vuonna 2015: Lähes sama säätila heinä- ja joulukuussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri Suomea jännitetään saadaanko omalla paikkakunnalla tunnelmallinen ja perinteinen valkoinen joulu, vai onko taas tyytyminen mustaan lumettomaan joulunviettoon. Stara julkaisi viime vuonna valtavaksi nettihitiksi osoittautuneen kuvan vuoden 2015 heinä- ja joulukuulta.

Kuva: Stara

Puolen vuoden välein kuvatusta lämpömittarista kävi selville, että juhannuksena ja joulukuussa oli Tampereen alueella lähes yhtä lämmin sää. Viime vuoden juhannuksena oli nimittäin sateista ja lämpöasteita vain 14 plussan puolella, ja joulukuussa oli yhtä sateista ja lämpöasteita yhdeksän.

Forecan tämänpäiväisen ennustuksen mukaan jouluaatoksi on tänä vuonna odotettavissa Pirkanmaalla huomattavia vesisateita ja noin kolme astetta lämmintä. Helsinkiin on sen sijaan luvassa niin ikään sateita ja jopa neljä astetta lämmintä. Kovin kaukana edellisvuoden keskikesän lämmöistä ei siis tulla tällä tietoa olemaan.