Ajokortti bingosta? Surkean kuskin U-käännös videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veljekset olivat kotona ja katsoivat kaikessa rauhassa televisiota, kun he näkivät turvakameran kuvaruudulta yllättäin miten auto yritti heidän kadullaan u-käännöstä. Katu oli liian kapea, minkä vuoksi kuski törmäsi miehen piha-aitaan rikkomalla sen.

Kuski peruutti epäonnistuneen u-käännöksen jälkeen ja oli aikeissa jatkaa vähin äänin matkaansa, mutta miehet juoksivat nopeasti auton luoksen kadulle ja pysäyttivät sen. Veljekset eivät aikoneet päästää kuskia pakoon ilman, että he saisivat rikkoutuneen aidan vuoksi korvauksia.

Veljekset olivat varmasti yllättyneitä siitä, että kuski olikin aidosti pahoillaan tapahtuneesta. Videon ääniraidalta voi kuulla kuskin kertovan, että hänellä ei ole minkäänlaisia vakuutuksia, minkä vuoksi hän yrittikin paeta tilanteesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.