17-vuotias mallitulokas bikineissä – käänsi siskoineen katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Suki Waterhouse on tehnyt menestyksekästä malliuraa jo vuosien ajan, mutta nyt samasta perheestä on tullut toinenkin kaunotar. Sukin 17-vuotias pikkusisko Maddi Waterhouse poseerasi taannoin jo ensimmäisessä kansikuvassaan, ja nyt siskokset ovat suunnanneet yhdessä rantalomalle.

Paparazzi bongasi parivaljakon lomailemassa yhdessä Immy Waterhousen kanssa Barbadoksen Mango Bayssa, jossa he nauttivat aurinkoisesta säästä pulahtaen ajoittain veteen uimaan.

17-vuotias mallikaunotar Maddi Waterhouse tekee parhaillaan kovaa nousua kohti mallimaailman kärkikaartia, ja häntä pidetään yhtenä potentiaalisimmista tulevaisuuden supermalleista. Taannoin Maddi pääsi jo poseeraamaan Teen Tatler -lehden kansikuvassa, ja nykyisin häntä pidetään miljoonien teinityttöjen roolimallina.

Splash
Splash
Splash
Splash

maddiwaterhouse29122015e