Perunan ulostaminen joulun hitti? Erikoinen seurapeli villitsee

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tämän joulun suosituimmaksi seurapeliksi saattaa nousta leikki, jonka osallistujia kehotetaan ”kakkaamaan peruna”. Leikkiä esittelevä video on nimittäin yllättäen noussut hitiksi sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalainen Barbara Dalton jakoi Facebookissa videon, josa joulujuhlaa viettävät aikuiset pelaavat Poop the potato, eli kakkaa peruna, -nimisestä seuraleikkiä. Osallistujien täytyy yrittää kuljettaa peruna haarojensa välissä huoneen toiselle puolelle ja tiputtaa se ämpäriin ikään kuin ulostamalla.

Kyseessä ei ole täysin uusi seuraleikki. Sitä on kuitenkin todennäköisesti nähty harvemmin pelattavan samanlaisessa yhteydessä kuin somessa levinneellä videolla.

Daltonin Facebook-video on kerännyt muutamassa vuorokaudessa yli 32 miljoonaa katselukertaa. Ei siis kannata yllättyä, jos sukulaiset ehdottavat joulun pyhinä Trivial Pursuitin pelaamisen sijaan perunan kakkaamista.

 

We're tired of Spin the Bottle and have moved on to Poop the Potato.

Publié par Barbara Dalton sur samedi 17 décembre 2016