Purjeveneen hinta romahti Espoossa 3 400 eurosta 51 euroon: ”Jäi varhaisen talven uhriksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Suomessa on kohistu veneverosta, jota erityisesti Perussuomalaiset ajavat. Veneiden kauppa ei käy talvisin kovin hyvin, mutta nyt Espoossa sijaitsevan purjeveneen pyyntihinta on romahtanut pahemman kerran. Alkuperäinen hinta oli 3.400 euroa, mutta nyt se on vain 51 euroa.

Samalla Helmsman 23 -puhjeveneellä käväistiin ilmoituksen mukaan pari kesää sitten Tallinnassa, joten kyseessä on merikelpoinen alus. Syy hinnan romahtamiseen löytyy ilmoituksen kuvista. Vene sijaitsee nykyisin nimittäin merenpohjassa laiturin viereen uponneena. Niille sijoilleen myytynä veneen hinta romahtaa jo yhteen euroon.

– Vene myydään eurolla nykyiselle paikalleen Heti-kaupalla. Ostajan tulee vastata veneen siirrosta pois nykyiseltä sijainniltaan. Suomenojan venesatamasta löytyy kyseiselle veneelle myös talvisäilytyspukki. Uponnut Suomenojan venesataman laituriin. Jäi varhaisen talven tullessa jäiden uhriksi. Seisoo tällä hetkellä ilmeisesti kölin tukemana pohjassa, Nettiveneen ilmoituksessa kerrotaan.