Tyttö selvisi huumehelvetistä – uskomattomat kuvat ennen ja jälkeen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huumeidenkäyttäjistä näkee usein poliisin pidätyskuvia vuosien varrelta. Kuvissa näkyy henkilöiden karmea muutos, joka ulkonäölle huumeiden käyttämisestä aiheutuu. Nyt riippuvuudestaan selvinnyt nainen on jakanut kuvat kerrankin toisin päin kun hän juhlii jo neljättä vuotta raittiina.

26-vuotias Dejah Hall on jakanut Facebook-sivuillaan kuvat, joista näkee miten hän on muuttunut neljässä vuodessa. Ensimmäisessä kuvassa hän kärsii metamfetamiini- ja heroiiniriippuvuudesta, hänen katseensa on tyhjä, meikki sotkuinen ja kasvojen iho ruhjeilla. Uudessa kuvassa Hall on kuitenkin säteilevän kaunis ja hymyilee onnellisesti kameralle.

Dejah Hall kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hänen riippuvuutensa oli pahimmillaan yli 20-vuotiaana. Alamäki alkoi kuitenkin jo 17-vuotiaana kun hän jäi koukkuun kipulääkkeisiin. Lopulta nainen oli huumeiden käyttämisen seurauksena hyvin aliravittu ja käytti sekä heroiinia että metamfetamiinia samanaikaisesti.

Hänen isoisänsä sai lopulta Dejah Hallin päättämään, että hän haluaa lopettaa huumeiden käyttämisen. Isoisä oli kertonut itkuisena naiselle, että hänen käytöksensä satuttaa isoisää. Tämän jälkeen nainen pidätettiin huumeiden hallussapidosta, ja hän joutui vankilaan. Hall olisi päässyt vielä vankilassa käsiksi huumeisiin, mutta hän oli kuitenkin päättänyt lopettaa käyttämisen kerrasta tullessaan uskoon.

Kuva: Poliisi