Varas vei Kung-Fu -rekkakuskilta kännykän – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paha saa aina palkkansa, todetaan vanhassa sanonnassa. Aivan aina näin ei ole, mutta ajoittain paha saa palkkansa poikkeuksellisen näyttävästi ja korkojen kera. Niin on tapahtunut tällä kertaa Aasiassa, jossa rekkakuski suivaantui jouduttuaan kännykkävarkaan uhriksi.

Kännykkä varastettiin yllättäen sitä näpytelleen miehen kädestä rekka-auton ohjaamon ikkunasta. Samanlaista taktiikkaa käytetään usein myös linja-autojen matkustajiin. Tällä kertaa kännykkävaras kaahasi pakoon skootterilla, jonka reitille kuski ehti juosta.

Kung Fun -rekkakuskiksi nimetty varkauden uhri ei aikaillut, vaan päätti toimia kuin tosielämän ninja. Hän potkaisi varkaan kumoon skoottereineen ja sai puhelimensa takaisin. Tapaus sattui Kiinan Guangdongissa 18. joulukuuta.