Lennolla ei ollut muita matkustajia – kaverukset saivat koko bisnesluokan itselleen

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet haaveilevat lentokoneen luksusluokassa matkustamisesta, mutta vain harvoilla on siihen varaa. Taannoin joukko brittiläisiä turisteja päätyi kuitenkin matkustamaan business-luokassa keskenään hyvän onnen ansiosta.

Laura Stevens, Sarah Hunt ja Laurie-Lin Waller olivat matkustamassa Gibraltarilta Lontooseen. Kun kolmikko kuuli lennon olevan kolme tuntia myöhässä, he päättivät saapua lentokentälle suunniteltua myöhemmin.

Lentokentällä kävi ilmi, että kaikki muut matkustajat olivat vaihtaneet aikaisemmin lähtevään koneeseen. Niinpä naiset pääsivät matkustamaan ilman lisämaksua business-luokassa muuten tyhjässä koneessa. He olivat maksaneet kukin alle 100 euroa lentolipuistaan.

Naiset pääsivät nauttimaan kolmen ruokalajin ateriasta, samppanjasta ja muista mukavuuksista. He raportoivat kokemuksestaan sosiaalisessa mediassa keskenään ja koneen henkilökunnan kanssa otettujen selfiekuvien muodossa.

– Tunsimme olomme julkkiksiksi, varsinkin sen jälkeen kun meille tarjoiltiin samppanjaa. Kyseessä oli paras joululahja koskaan, emmekä voineet uskoa kuinka mukavaa henkilökunta oli, Laura Stevens kuvailee The Daily Telegraph -lehdelle.