Vähäosaisten perheiden lapset yllätettiin polkupyörillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluna lapset saavat lahjoja, mutta joillekin perheille joulun rakentaminen tuottaa ongelmia. Juhlavan aterian tekeminen on kallista, minkä lisäksi rahaa tulisi olla vielä lahjoihin. Joka vuosi monet lapset jäävät ilman lahjoja, mikä on monille vanhemmille sydäntäsärkevä ajatus.

Orange County Public Schools -koulu on jakanut Facebook-sivuillaan todella ihanan videon, jossa nähdään miten vähäosaisten perheiden lapset yllätettiin. Luokkahuoneeseen oli tuotu hauskasti koristeltuja pieniä polkupyöriä, jotka olivat lapsille yllätyslahja.

Pienet polkupyörät saivat lapsille heti hymyn huulille. Lapset kiljuivat innoissaan ja riensivät oman pulpettinsa luo ihailemaan sen viereen tuotua pyörää. Ensimmäiset pyörät saatiin lapsille lahjoituksena, jonka Orlandossa oleva kirkko oli Daily Mail -lehden mukaan tehnyt. Ikiomat polkupyörät pelastivat varmasti monien lasten joulun.

New Bikes for Ridgewood Park Elementary Kindergartners

Members from Christ Church of Orlando brightened the eyes of 16 students in a Ridgewood Park Elementary classroom. Children in Mrs. VanScoy’s kindergarten class shrieked with joy when they were surprised with these new bikes! #HappyHolidays

Publié par Orange County Public Schools sur samedi 17 décembre 2016