Villi huhu: Drake ja Jennifer Lopez deittailevat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Draken ja poptähti Jennifer Lopezin on tiedetty viettäneen aikaa yhdessä viime aikoina. Kaksikon on epäilty työstävän yhdessä musiikkia, mutta nyt heidän välillään väitetään olevan jotain syvempääkin.

Jennifer Lopezin ja Draken huhutaan tapailevan toisiaan. TMZ-sivuston mukaan tähdet ovat viihtyneet toistensa kanssa erittäin hyvin. Draken kerrotaan vuokranneen kokonaisen Delilah-ravintolan käyttöönsä treffejään varten Lopezin kanssa.

TMZ:n mukaan tähdet työstävät yhdessä musiikkia, ja Drake on nähty hiljattain kahdella Lopezin keikalla Las Vegasissa. Latinotähti jakoi myös taannoin Instagramissa kuvan, jossa hän ja Drake näyttävät viihtyvän yhdessä.

 

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on