Teinipoppari rohkeassa herutuskuvassa – pakarat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on saanut vähitellen jalansijaa Hollywoodissa, ja vasta viime aikoina hän on ryhtynyt kohahduttamaan rohkeilla asuvalinnoillaan. Hän on kertonut haastatteluissa olevansa kyllästynyt siihen, että ihmiset arvostelevat hänen pukeutumistaan ja ovat kiinnostuneita siitä miten paljon hän päättää ihostaan paljastaa.

Parhaillaan Ariel Winter viettää joululomaansa Meksikossa julkkisten suosimassa Cabon San Lucasissa, josta hän julkaisi jouluna poikkeuksellisen paljastavan bikinikuvan. Siinä hän makoilee vatsallaan bikineissä ottamassa aurinkoa.

#fbf #mexico #travel

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

18-vuotias Ariel on todella sinut oman vartalonsa kanssa, eikä hän häpeile esitellä kurvejaan. Ariel Winter on sitä mieltä, että hänen rintansa tai pakaransa eivät kuulu kenellekään muulle vaikka hän päättäisikin kulkea rohkeissa asuissa julkisilla paikoilla. Hän on kertonut saavansa kritiikkiä päivittäin, minkä vuoksi häntä ei enää kiinnosta muut kuin hänen oma mielipiteensä.

Caboooo it's lit????

A video posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

?

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

These b*tches at light weight, I am always at fight weight ??

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Thank you @trevorproject for inviting me to your incredible #TrevorLIVE event❤️Beyond honored and grateful. xx

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on