Justin Bieber otti paidattoman selfien – isä julkaisi kuvan Instagramissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber poisti aikaisemmin tänä vuonna Instagram-tilinsä, ja hän on sittemmin puhunut kuvapalvelusta julkisuudessa kovin sanankääntein. Nyt tähden tuoreita selfiekuvia on kuitenkin nähty hänen isänsä Instagram-tilillä.

Jeremy Bieberin Instagram-tilillä on nähty viime viikkoina useita hänen poikansa kuvia. Mukana on poptähden kuvaama selfie-otos, jossa hän poseeraa peilin edessä ilman paitaa.

– Samanlainen vartalo kuin minulla oli, nyt olen lihava lol #komeapoika, Jeremy Bieber kirjoitti.

On epäselvää onko Justin Bieber ottanut kuvat isänsä puhelimella, vai onko hän kenties lähettänyt otokset isälleen. Justin Bieber nousi taannoin otsikoihin verrattuaan keikallaan Instagramin käyttöä Helvettiin joutumiseen. Ilmeisesti kuvien jakaminen muiden tileillä on kuitenkin eri asia kuin oman Instagram-tilin ylläpitäminen.

 

Built like I was now I'm fat lol #handsomeson

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Kind eyes ?

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on