Kahlekuningas lukittiin pyykinpesukoneeseen – näyttävä temppu videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahlekuningas Rick Maisel nousi suuren yleisön tietoisuuteen esiinnyttyään Yhdysvaltojen Talent-sarjassa. Tuoreella Youtube-videolla mies suorittaa bravuurinumeronsa, haastavan ja erittäin vaaralliseksi kuvaillun tempun.

Youtuben The Wizard of Odd -kanavalla julkaistulla videolla Maiselin raajoihin kiinnitetään ensin viidet käsiraudat ja kahdet jalkalaudat. Tämän jälkeen hän sulloutuu käyntiin laitettavan pyykinpesukoneen sisään.

– Riskinä ei ole ainoastaan saippuaveteen hukkuminen. On myös mahdollista, että yhdeksän kilon painoiset käsi- ja jalkaraudat lyövät minut tajuttomiksi, mies kuvailee.

Tilanne on erittäin tukalan näköinen, mutta lopulta Rick Maisel onnistuu irrottautumaan raudoista. Avustaja käy avaamassa laitteen luukun, ja kahlekuningas astuu ulos ahtaan pesurummun sisältä ehjin nahoin.