Whatsapp mahdollistamassa viestien poistamisen ja muokkaamisen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaviestipalvelu Whatsappin uskotaan työstävän sovellukseen uutta ominaisuutta, joka mahdollistaisi jo lähetettyjen viestien muokkaamisen. Uudistuksen kerrotaan löytyvän jo sovelluksen tulevan päivityksen beta-versiosta.

Uudistuksen myötä jo lähetettyjä WhatsApp-viestejä voisi muokata tai poistaa jälkikäteen. Viestejä pystyisi poistmaan, vaikka vastaanottaja olisi ehtinyt jo lukea ne. WhatsApp-aiheisiin uutisiin ja spekulaatioon keskittyvä Twitter-tili WABetaInfo jakoi lyhyen videon, jossa ominaisuuteen päästään tutustumaan.

Videon perusteella ominaisuutta oltaisiin suunnittelemassa ainakin WhatsAppin iOS-versiolle. Android Authority -sivuston mukaan uudistus on todennäköisesti kuitenkin tulossa myös sovelluksen Android-versiolle.