Naiset listasivat surkeimmat joululahjat: ”Paistinpannu, villisikapatsas, kastelukannu…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkisääntönä lahjojen ostamisessa voidaan pitää sitä, että jos pakettiin ei keksi mitään tarpeellista tai mieluisaa, kannattaa lahja antaa rahana tai lahjakorttina. Naiset pitävät yleensä koruista ja kosmetiikasta. Silti osa miehistä menee metsään joululahjoja ostaessaan.

Travelzoo kysyi 2.000 naiselta, mikä on huonoin heidän saamansa joululahja. Vaikka naiset rakastavatkin ruoanlaittoa, haluaa harva keittiövälineistöä joululahjaksi. Sen sijaan niitä voisi ostaa talouteen kaikkien käytettäviksi, koska jokainen perheenjäsen varmaankin syö ja juo kotona ollessaan.

Eräs nainen kertoo saaneensa joululahjaksi Firenzen villisian, Fontana del Porcellinon, minikokoisen patsaan. Nainen olisi mielummin halunnut lahjaksi matkan, jolloin nähtävyyttä olisi päässyt katsomaan paikan päälle, Femail First uutisoi.

Yksi lahjansaaja kertoo avanneensa paketista auton taustapeilin, toinen kassillisen chilipaprikoita ja kolmas kastelukannun. Onpahan lahjaksi annettu myös patoja, keittiösaksia ja stressipalloja. Erä muovisen banaanin lahjaksi saanut nainen olisi halunnu mielummin aidon dildon, eikä huonoa vitsiä.

?

A photo posted by (´ . .̫ . `) (@tk_kik) on