Kaia Gerber hurmasi rannalla – teinityttöjen roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 15-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä. Malliura hänelle on taattu.

Parhaillaan Kaia viettää vanhempiensa kanssa joululomaa Miamissa, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa rantapäivästä. Bikineissä auringosta nautiskellut Kaia on selvästi haastamassa äitinsä mallialalla, sillä jo nyt merkittävää uraa tehneestä nuoresta neitokaisesta on kovaa vauhtia varttumassa seuraavan polven supermalli.

Kaia Gerber on tehnyt nuoresta iästään huolimatta pitkään mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Splash
Splash
Splash
Splash