Nainen on allerginen internetille – elää nyt kotinsa vankina

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Langaton nettiyhteys löytyy tätä nykyä lähes kaikkialta kaupunkialueilla liikuttaessa. Langattomia verkkoja tarjoavat kahviloiden ja ravintoloiden lisäksi majoitusalan liikkeet, lentoyhtiöt sekä erilaiset yritykset. Maailmalla on jopa kokonaisia keskusta-alueita, joissa on ilmainen internetyhteys kaikkien käytettävissä.

Kim De’Atta on brittiläinen nainen, joka haluaa kauas langattomasta netistä. Nainen saa kertomansa mukaan langattoman nettiyhteyden signaaleista migreeniä, väsymystä, infektioita, allergioita ja hermosto-ongelmia.

Nettiyhteyden lisäksi hän voi pahoin puhelinsignaaleista, televisioista ja muista elektronisista laitteista. Sairaus on rajoittanut naisen elämää merkittävästi ja hänestä on tullut yksinäinen.

De’Atta on joutunut muuttamaan maaseudulle, missä hän altistuu vähemmän signaaleille. Hän joutuu muun muassa suojaamaan päänsä jatkuvasti.

Naisen oireet alkoivat jo vuosia sitten, mutta entisen asuinpaikan keskustaan rakennettu puhelinmasto romutti terveyden lopullisesti. Hänen oli pakko muuttaa, Somerset Live uutisoi.