Naisella 30 mopsia – maksoi koirien joululahjoista tuhansia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä pitää lemmikkieläimiä yhtä rakkaina kuin omaa jälkikasvuaan. He saattavat nostaa eläimet ihmisten arvoiseen asemaan ja hemmotella niitä kuin lellikkilapsiaan. Brittiläisellä naisella on 30 hemmoteltua mopsia.

Etenkin joulu antaa Becca-nimiselle koiranomistajalle hyvän syyn lemmikkieläintensä hemmottelemiseen. Daily Mailin mukaan nainen käyttää 30 koiransa joululahjoihin yli tuhat euroa. Hän myös tarjoilee karvakuonoille lihapitoisen herkkuaterian juhlan kunniaksi.

Nainen on joutunut myymään merkkikäsilaukkujaan ja korujaan ylläpitääkseen koiriensa hulppean elintason. Nainen kuluttaa laumaansa vuosittain 23.500 euroa, mikä tekee kymmenessä vuodessa jo yhden omakotitalon verran. Beccalle on pääasia, että hänen mopsinsa nauttivat.

She spends £20,000 ($24,000) on her pugs EVERY YEAR!

Publié par Daily Mail sur lundi 26 décembre 2016