Carrie Fisherin kunnianosoituksesta someraivo – tämä kuva oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvista tuttu näyttelijätär Carrie Fisher menehtyi 27. joulukuuta neljä päivää aiemmin saamansa sydänkohtauksen jälkeen. Monet fanit, supertähdet ja yritykset kunnioittivat rakastettua näyttelijätärtä julkaisemalla surunvalitteluja ja kunnianosoituksia verkossa.

Kaikki viestit eivät menneet aivan maaliin. Eräs niistä oli Cinnabon-leivonnaisyrityksen viesti, joka oli tarkoitettu kunnianosoitukseksi Fisherille ja hänen hahmolleen Prinsessa Leialle. Prinsessa tunnetaan hiustyylistään, ja kuvassa hänen sivunutturansa tilalle oli kuvassa vaihdettu leivonnainen.

Tuhannet fanit ilmaisivat ärtymyksensä heti viestin julkaisemisen jälkeen, ja lopulta Cinnabon päätti poistaa viestinsä ja julkaista pahoittelut virhearvioinnistaan. Syynä fanien raivoon oli yhtiön yritys muuttaa näyttelijättären kuolema omien tuotteidensa mainokseksi. Se oli osalle faneista liikaa. Osa taas totesi, että heidän mielestään Fisher olisi itse pitänyt kuvasta.