Eva Longoria sometti bikineissä – kurvit hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

José Bastonin kanssa taannoin avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria julkaisee nykyisin melko aktiivisesti itsestään ja elämästään upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, kuten erityisesti Instagramissa. Parhaillaan hän viettää joululomaansa somettaen etelän auringossa.

Taannoin oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle saanut kaunotar on viettänyt jo viikon ajan Meksikossa aurinkolomalla, josta hän on julkaissut myös faneilleen hieman maistiaisia. Kuvissa 41-vuotias julkkistähti ei näytä ikääntyneen juuri lainkaan parissakymmenessä vuodessa, sillä hän on edelleen todella näyttävä ilmestys.

???

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

First day of vacay and this is how I feel! ?? #happyholidays?

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

???

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

?

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Merry Christmas!!! ???

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on