Jennifer Lopez pokasi Rihannan exän Draken – julkkisparin ikäero 17 vuotta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rihannaa vuosikausien ajan lämmitellyt räppäri Drake on viimein ymmärtänyt, ettei hänestä ja unelmiensa naisesta tule koskaan paria. Sen sijaan mies on löytänyt rakkauden superjulkkis Jennifer Lopezista. Molemmat artistit jäivät aiemmin tänä vuonna sinkuiksi.

Rakkauden toisistaan löytäneet 30-vuotias Drake ja 47-vuotias Jennifer Lopez ovat totisinta totta. He ovat molemmat jakaneet hetki sitten Instagramissa yhteiskuvan, jossa pari halaa hellästi toisiaan. RnB-artisti Rihanna lopetti Draken seuraamisen sosiaalisessa mediassa jo aiemmin tällä viikolla, joten suhdeuutiset ovat kaiketi kantautuneet myös hänen korviinsa.

Kerroimme Draken ja Jennifer Lopezin mahdollisesta suhteesta jo aiemmin. Tällöin kaksikon kerrottiin viettäneen aikaansa yhdessä ja vierailleen toistensa konserteissa katsojina. Jennifer Lopez erosi aiemmin tänä vuonna 18 vuotta nuoremmasta Casper Smartista. Taustatanssijana työskennellyt mies petti laulajatarta toistuvasti.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on