Luksusmatkalaukku lataa puhelimen ja paikantaa itsensä

Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkalaukku on syytä vaihtaa uuteen, jos sen vetoketjut jumittavat, kahvat irtoavat ja saumat ratkeilevat. Matkalaukut joutuvat kestämään paljon, kun niitä heitellään ruumasta toiseen ja raahataan mukulakivikaduilla. Paljon matkustavien kannattaa panostaa laatuun.

Luksusluokan matkalaukkuja valmistava Raden on tuonut markkinoille laukkusarjan, joka on älykäs ja tyylikäs. Kestävästä polykarbonaatista valmistetut matkalaukut ovat kevyitä ja varustettu nykyaikaisella teknologialla. Laukuissa on paikannin, jonka avulla matkalaukkujen etenemistä voi seurata omalta kännykältä erillisen sovelluksen avulla.

Matkalaukussa on myös oma pattereilla toimiva latauspistoke puhelimelle. Sen avulla voi ladata älypuhelimen akun neljä kertaa täyteen. Lisäksi laukussa on USB-portit muille laitteille. Värivaihtoehtoja on kymmenen ja hinnat ovat 500-600 euroa, Just Luxe uutisoi.

raden.com
raden.com