Helsinkiläinen Krisu, 9, hurmaa videoblogillaan – esittelee joukkoliikennettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Krisu Nuotio on yhdeksänvuotias poika, joka on perustanut uuden mielenkiintoisen videoblogin YouTube-sivustolle. Poika päivittää Helsinki Traveler -nimistä videoblogia, jossa hän esittelee Helsinkiä ja kaupungin joukkoliikennettä.

Krisu Nuotio ajelee videoillaan pitkin Helsinkiä erilaisilla joukkoliikennevälineillä ja kokeilee eri reittejä. Hän kertoo samalla metrosta ja Helsingin metroasemista faktoja, jotka hän on oppinut Wikipediasta ja Googlen avulla.

Krisu on aloittanut julkaisemisen kuukausi sitten ja saanut kanavalleen 125 seuraajaa. Poika on saanut videoiden kommenteissa katsojilta paljon kiitosta muun muassa poikkeuksellisen hyvästä englannin kielen taidosta ja siitä, että hän on luonnollinen ja suvereeni esiintyjä kameran edessä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.