Nainen käyttää nuudeleita neulomiseen

Ruoka · Tim Isokivi

Nuudelit soveltuvat muuhunkin kuin köyhien opiskelijoiden helposti valmistettavaksi ruoaksi. Youtubessa julkaistulla videolla niitä käytetään neulomiseen langan tavoin.

Singaporelainen taiteilija Cynthia Delaney Suwito on erikoistunut neulomaan nuudeleita. Hänen videonsa tarkoituksena on toimia rauhoittavana muistutuksena katsojille ottamaan joskus rauhallisemmin ja olemaan kärsivällisempiä.

Knithacker-sivuston mukaan Suwito vierailee kerran kahdessa vuorokaudessa Untapped Discovery -näyttelyssä. Hän tuo joka kerta mukanaan paketillisen nuudeleita, ja lisää esillä olevaan ruokateokseensa noin 20-30 senttimetrin verran pituutta.

 

at shophouse5 til 9pm today knitting noodles setup #knitting #instantnoodles #performance #exhibition #knittingnoodles

A photo posted by Cynthia Delaney Suwito (@cynthiadsuwito) on